Aranet Mini Set

Aranet Mini Set

Aranet Pro Set

Aranet Introductie Set - PRO12 + 2 temperatuur en luchtvochtigheid sensoren
Normale prijs € 574,90 Speciale prijs € 489,00
Op voorraad
SKU
AN-PRO-SET
Introductie set van Aranet PRO12 met 2 temperatuur en luchtvochtigheid sensoren.

Aranet PRO is een industriële oplossing voor monitoren van het klimaat. Er kunnen maximaal 12 draadloze sensoren worden toegevoegd per gateway binnen het bereik van 3 km.

1. Aranet PRO wordt geleverd met de gratis software - Aranet SensorHUB. Met de eenvoudig te gebruiken webinterface kunt u data bekijken, analyseren en vergelijken in realtime vanaf een computer, tablet of zelfs een smartphone.
2. Draadloze Aranet sensoren meten temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en CO 2 levels.
3. Met Aranet PRO kunt u alarmdrempels instellen en waarschuwingen ontvangen via emailmeldingen wanneer dit nodig is. 4. Gecentraliseerde gegevensaggregatie bespaart tijd en geld door mogelijke menselijke fouten te elimineren en tijd te besparen die eerder besteed werd aan handmatige data metingen.
5. Verplaatsbaarheid van de sensoren en de gateway biedt flexibiliteit. Apparaten kunnen indien nodig worden verplaatst zonder extra kosten van installatie of uitgebreide planning.
6. Deze mogelijkheden bieden nieuwe oplossingen voor verschillende bedrijven, waaronder voedselproductie, supermarkten, magazijnbeheer, musea en beurshallen, hotels en restaurants, landbouwfaciliteiten en vele anderen.
Meer informatie
Kortingen Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aranet Pro Set
Uw waardering
De volgende kwantumkortingen gelden voor de meeste van onze producten (indien van toepassing dan vindt u 'Standaard Kwantumkortingen' aan het einde van het tabblad met productspecificaties):

Koop 5 -14 stuks en ontvang 5% korting
Koop 15-49 stuks en ontvang 10% korting
Koop 50-99 stuks en ontvang 15% korting
Koop 100+ en vraag om een passende aanbieding
Download PDF Download PDF