Aranet Pro Set

Aranet Pro Set

Aranet Mini Set

Aranet introductie set - MINI + 2 temperatuur en luchtvochtigheid sensoren.
Normale prijs € 404,90 Speciale prijs € 345,00
Op voorraad
SKU
AN-MINI-SET
Introductie set van Aranet MINI met 2 temperatuur en luchtvochtigheid sensoren.

Aranet MINI is de perfecte draadloze oplossing voor het monitoren van het klimaat als precisie, autonomie en een groot bereik vereist zijn. Het heeft een ingebouwde barometer en er kunnen 12 draadloze sensoren worden toegevoegd per gateway.

1. Aranet systemen bieden een bereik van 3 km tussen de gateway en de draadloze sensoren.
2. De Aranet MINI gateway heeft alleen een stopcontact nodig om te kunnen functioneren, is uitgerust met een touchscreen en slaat de data lokaal op, waardoor het een betrouwbare autonome oplossing is voor het monitoren van het klimaat.
3. Draadloze Aranet sensoren meten temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en CO 2 levels.
4. De Aranet sensoren bieden een uitzonderlijk lange levensduur van de batterij, waardoor er geen frequent onderhoud nodig is.
5. Gecentraliseerde gegevensaggregatie bespaart tijd en geld door mogelijke menselijke fouten te elimineren en tijd te besparen die eerder besteed werd aan handmatige data metingen.
6. Installatie en uitvoering is eenvoudig en intuïtief.
7. Verplaatsbaarheid van de sensoren en de gateway biedt flexibiliteit. Apparaten kunnen indien nodig worden verplaatst zonder extra kosten van installatie of uitgebreide planning.
8. Deze mogelijkheden bieden nieuwe oplossingen voor verschillende bedrijven, waaronder voedselproductie, supermarkten, magazijnbeheer, musea en beurshallen, hotels en restaurants, landbouwfaciliteiten en vele anderen.
Meer informatie
Kortingen Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aranet Mini Set
Uw waardering
De volgende kwantumkortingen gelden voor de meeste van onze producten (indien van toepassing dan vindt u 'Standaard Kwantumkortingen' aan het einde van het tabblad met productspecificaties):

Koop 5 -14 stuks en ontvang 5% korting
Koop 15-49 stuks en ontvang 10% korting
Koop 50-99 stuks en ontvang 15% korting
Koop 100+ en vraag om een passende aanbieding
Download PDF Download PDF